De SpinGym

Maak een einde aan de flubberarmen. Verstevig je armen met de SpinGym. Slappe onderarmen kun je sterk verbeteren met dit simpele apparaat.
Zie hiernaast het (Engelse) filmpje van
Forbes Riley is degene die de SpinGym verder heeft ontwikkeld.
Een paar minuten per dag is voldoende. Je kunt het overal doen, in een stoel, op het strand, op kantoor, waar je maar wilt. Sommige mensen hebben goede ervaringen met het gebruik van de SpinGym bij schouderpijn.

De SpinGym werkt door de elastische koorden op te draaien en ze weer uit te trekken zodat het schijfgewicht in het midden snel gaat draaien.

Het geheim van de SpinGym zit in de gyrotonische weerstand die wordt opgebouwd bij iedere keer dat u gelijktijdig aan de handgrepen trekt. Hierdoor spant en ontspant u de spieren in uw bovenlichaam bij iedere keer dat u aan het koord trekt. U zult het direct in de spieren voelen, de SpinGym creëert een weerstand van maar liefst 2 tot ongeveer 9 kilo.

Maar het wordt nog beter want u kunt de SpinGym ook gebruiken voor een prima en leuke body cardio workout. Bovendien kunt u dankzij de vrije bewegingsmogelijkheden uw spieren in verschillende hoeken trainen voor optimaal en snel resultaat.

 Pakket bevat
    SpinGym
    Draagtas
    Trainingsgids
    Bonus
    Extra elastisch koord t.w.v. € 19,95
    Instructie DVD met 3 workouts
    Cardio and More DVD

Klik hier voor Engelse reviews van Amazon.com. Het merendeel van de mensen die de SpinGym gekocht heeft, is zeer positief. Van de 28 mensen die hun ervaringen hebben gemeld, geven 19 mensen 5 sterren en 3 vier sterren voor dit bijzondere apparaat en de rest geeft minder sterren. Dat kan zijn om diverse redenen.


Denk je sterk en
denk je zeker
Fred Sterk
Denk je sterk en denk je zeker - Fred Sterk
Zelfvertrouwen begint van binnen in je manier van denken en kan groeien door het contact met andere mensen. Denk je sterk heeft bewezen dat het toepassen van cognitieve (gedachte)technieken duidelijk helpt bij het veranderen van een negatief zelfbeeld.
Voor meer zelfvertrouwen os het ook van groot belang dat je in het contact met anderen meer ruimte en bewegingsvrijheid ervaart. Aan deze nieuwe versie van Denk je sterk hebben we daarom ons tweede boek Denk je zeker toegevoegd. Zo ontstaat er een handboek voor persoonlijke groei, opgebouwd uit twee delen:
- deel I: Denk je sterk: gericht op het veranderen en het verbeteren van je 'binnenwereld': je gedachten en gevoel van zelfvertrouwen.
- deel II: Denk je zeker: voor het veranderen en verbeteren van je 'buitenwereld': het contact met anderen en het leren omgaan met sociale onzekerheid.
De tijd en de ervaring hebben geleerd dat beide delen elkaar aanvullen en eigenlijk bij elkaar horen. De beschreven technieken zijn aantoonbaar werkzaam en succesvol. Denk je sterk wordt inmiddels op grote schaal toegepast bij en naast psychotherapie en als zelfhulpmethode. Ook wordt het gebruikt als 'motivatieboek' voor scholieren, studenten en in het bedrijfsleven. Meer.....
Passie en Power - leven met hart en ziel
Marjo Horn raakt bij menigeen een snaar met haar nieuwste boek: 'Passie en Power'. Iedereen die meer wil halen uit het leven zal dit boek aanspreken. Met het boek: 'Passie en Power' laat Marjo zien dat je vanuit je passie in je power kunt komen. Schrijft zij hoe ze zelf in contact kwam met haar ziel. Hoe ze leerde luisteren naar haar innerlijke stem. Hoe ze soms van haar levenspad was afgedwaald en de diepte inging. Veel leerde van bepaalde situaties, waarvan ze achteraf wist dat ze tijdelijk op een zijweg was beland, maar hoe zij toch weer terugkwam op haar 'geplande' levenspad. Hoe zij er achter kwam dat je levenspad in grote lijnen vastligt, maar dat je zelf veel kunt doen om het leven voller en grootser te maken en meer inhoud te geven. Na haar twee eerdere, succesvolle boeken over huidverbetering gaat Marjo met haar nieuwe boek: 'Passie en Power' de diepte in. Zij toont hierin tevens aan dat een leven met voldoening niet ophoudt op een bepaalde leeftijd. Dat je opnieuw kunt beginnen op iedere leeftijd. Als je ooit een verkeerde (beroeps- of relatie-) keuze hebt gemaakt, je daar niet je hele leven onder hoeft te lijden

Meer.....Cosmetisch Beauty Gezondheid Afvallen Fitness
Apparatuur
Gezond
Eten
Gezonde
Drank maken
Smoothie recepten Kook
workshop
Kookboeken
Geestelijke
gezondheid
Feng Shui Bach
Bloesems
Huid-verbetering Boeken


Topcure behoudt zich het recht voor om die inzendingen te plaatsen, die in overeenstemming zijn met haar principes. Het opvolgen van de adviezen zijn te allen tijde voor eigen verantwoording.

 
©Topcure sinds 2000 - Disclaimer

armen, benen, arm, been, hoofd, gezicht, hals, halsverzorging, moe, solidago, wallen onder ogen, wallen, huidplooien, huidzakke
n, nieren, nier, nierafscheiding, zuurgraad, huidverzorging, dieten, rimpelsverzorging, bloedsuikergehalte, drang naar zoet, zoetigheid, gezichtsoefeningen, lichaamsverzorging, zonnebrand, vermoeide ogen, voeding, beauty centra, voedsel, gescheiden voedsel, koolhydraten, vetten,
vlees, geen vlees, vegetarier, vegetarisch eten, stoelgang, mascara, mascaraborsteltje, zoetigheid, drang naar zoetigheid, kapper, vermoeid, altijd moe, verdriet, zorgen, geldzorgen, coupe, knippen, bloedvaten, koud, water, wisseldouches, lopen, nierafscheiding"