5 Minute Shaper Fitness apparaat

Naar de sportschool gaan is niet voor iedereen te doen. Of de tijd ontbreekt je of je hebt er gewoon geen zin in. Er moet echter iets gebeuren als je gezond wilt blijven en er goed uit wilt blijven zien.
Als je net zo lui bent als ik voor wat betreft lichamelijke oefeningen, is vijf minuten op zo'n apparaat nog net te doen.

Sit-ups zijn een zware belasting voor de nek en rug zijn en met een hometrainer train je alleen je benen. Ik vind dat jammer van de tijd dat je bezig bent. De vijf minuten shaper zorgt ervoor dat het hele lichaam wordt aangepakt. Dat is wel zo prettig, als je dan toch bezig bent. In een paar weken kun je met dit lichaamsvormende toestel, je lichaam transformeren van slap en vol naar stevig en strak. Is dat niet wat we willen? Je kunt het combineren met cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden. In vijf minuten per dag kunt je je buikspieren keihard, je bovenarmen stevig, je billen sexy maken. Dat kan omdat je alle spiergroepen tegelijkertijd traint.
De 5 Minute Shaper maakt gebruik van de combinatie van de Yoga plankpositie en sit-ups, en combineert beide tot een opmerkelijke training om je gehele core te verstevigen. Plaats je knieën eenvoudigweg op de kussens, pak de comfortabele handvatten vast, lift je onderlichaam en maak een boog, ontspan vervolgens weer. Zo maakt je een complete crunch beweging waarmee u effectief vele calorieën verbrandt.
Met deze simpele beweging traint je je hele lichaam, rug- en buikspieren, billen, benen en armen. De Vijf Minute Shaper is geschikt is voor alle fitness niveaus. Voor de beginnende sporter én voor een geoefende sporter. Je kunt kiezen uit vier verschillende niveaus met verschillende hoeken.
Stand 1 is Beginner, 2 = gemiddeld, 3= gevorderd en 4 = intens, voor de zeer geoefende sporters.

Het pakket bevat

5 Minute Shaper
Bonus
5 Minute Workout kaart
7 dagen snelstart voedingsgids
Trainingscomputer twv € 19,95

5 Minute Shaper Fitness apparaat


Cosmetisch Beauty Gezondheid Afvallen Fitness
Apparatuur
Gezond
Eten
Gezonde
Drank maken
Smoothie recepten Kook
workshop
Kookboeken
Geestelijke
gezondheid
Feng Shui Bach
Bloesems
Huid-verbetering Boeken


Topcure behoudt zich het recht voor om die inzendingen te plaatsen, die in

Terug naar de vorige pagina