GRATIS EBOOK 'WAT DOET ONTZUREN EIGENLIJK VOOR MIJ?'

van huidspecialist en lifecoach en auteur van lifestyle boeken, Marjo Horn


Klik hier om het GRATIS Ontzurings Ebook aan te vragen.


Behoud van een goede huid
Maak de huid voor het naar bed gaan altijd goed schoon. Gebruik 's avonds een goede olie voor het behoud van een goede huid. (Tips voor maskers en goede huidoliën kun je vinden in het Engelse boekje Looking Great in 21 days klik hier voor meer informatie). Bekijk de huid als je leren  schoenen, als je deze niet regelmatig insmeert met crème geeft, drogen zij volledig  uit. Schoenen kun je weggooien, maar met je huid moet je levenslang doen. Wees blij met een goed verzorgde, gladde huid.

Oogmakeup
Oogmakeup kunt u bijvoorbeeld verwijderen met Johannesolie.

Droge gezichtshuid

Trekkerige huid behandelen met: citroensap aangelengd met wat bronwater en met een watje op het gezicht aanbrengen. Ongeveer een kwartier laten intrekken  en afspoelen met gezichtstonic. Daarna insmeren met een hydraterende dagcrème. 
De zuurgraad van de huid wordt hierdoor op peil gebracht. Het gezicht beter niet  wassen met zeep.

Wallen onder de ogen

Zorg voor een goede nierafscheiding. Zorg ervoor voldoende water te drinken.  Doe eens een kuurtje met Solidago complex van Vogel, dit is voor een goede nierfunctie. Zie ook de gezichtsoefeningen.

Zorgen en negatieve gemoedsstemmingen
Negatieve gemoedsstemmingen zoals onder meer geen 'nee' kunnen zeggen, gebrek aan zelfvertrouwen, snelle ontmoediging of piekeren zijn niet goed voor de huid. Door langdurige stress wordt de productie van cortisol verhoogd. Dit verstoort de vochthuishouding, waardoor de huid minder vocht kan vasthouden. Een vale huid met droogtelijntjes zullen het gevolg zijn. Chronisch verhoogde cortisol spiegels zorgen niet alleen voor vochtverlies, waardoor de huid een meer gerimpeld aanzien krijgt, maar ze beschadigen ook het collageen: het eiwit dat de huid elastisch houdt en stevig maakt. Door constante negatieve spierspanning bij stress kunnen daardoor permanente rimpeltjes ontstaan.
Maar wat kun je eraan doen?
Ga aan de slag met Bach bloesemremedies. Dat zijn druppeltjes die helpen om negatieve gemoedsstemmingen om te zetten in positieve. Zie de uitleg hiernaast van Balans à la Carte met alle 38 Bach bloesemremedies op een rijtje.
Klik hier voor meer informatie over Bach bloesemremedies...

Wenkbrauwen
Met oud mascaraborsteltje naar boven kammen, geeft mooi effect en grotere ogen.

Vermoeide ogen
Ogen sluiten en ontspannen zitten en in uw gedachten een liggende acht draaien  met uw ogen. Ongeveer tien keer achter elkaar

Spataderen voorkómen
.
De oogleden en onder de ogen met dunne schijfjes van een rauwe aardappel  zachtjes insmeren.
Leg de benen altijd iets hoger.
Regelmatig wat lopen om de bloedvaten lucht te geven.
Wisseldouches, warm en koud, eindig altijd met koud water.

Voeding
Gescheiden voedsel eten geeft het lichaam de kans om snel het eten te 
verteren, waardoor er geen ophopingen plaatsvinden van onverwerkte 
voedselresten, die kunnen gaan gisten. Geen koolhydraten tegelijk met eiwitten.

Het resultaat van Essential Woman, dat zie je en dat voel je. Je huid voelt zachter aan, je haar krijgt weer glans en je nagels worden sterker. Je ziet er goed uit en je hebt minder last van typische vrouwenkwaaltjes omdat je hormonale huishouding perfect in evenwicht is. Essential Woman is vriendelijk voor je darmflora en goed voor hart en bloedvaten. Het product werkt cholesterolverlagend en preventief tegen kanker.  

Problemen met de stoelgang

Sinds de mens vlees is gaan eten, zijn er problemen met de stoelgang. 
Probeer eens een week geen vlees te eten. Daarnaast helpt het gebruik van GreensPlus.

Kapper

Ga niet met uw benen over elkaar zitten bij de kapper, want dan wordt het haar ongelijk geknipt.


Zoetigheid, drang naar zoetigheid 

Door het gebruik van Greens Plus verlaagt het bloedsuikergehalte, waardoor de drang naar  zoetigheid sterk wordt verminderd.Vermijd het eten van suikerrijke 
producten zoals cola, gebak, snoep. Deze producten zetten het lichaam
aan om méér suikers te willen.

Zonnenbrand
Voorkómen is echt beter dan genezen! Smeer je heel goed in. Ga niet in de hete zon.  Ga liever wandelen of fietsen met een pet op. Je huid krijgt een veel mooiere teint van  de wind. Als de zon je huid verbrand heeft, waardoor rimpels ontstaan, is het heel moeilijk om deze weer goed te krijgen. Wees zuinig op je huid, je krijgt hem maar één keer.

Waarom de Skin Massages van Facelift à la Carte? Onderstaande foto laat de lymfebanen zien in gezicht en hals. Deze raken dikwijls verstopt waardoor afvalstoffen en toxines achterblijven in de huid. De Skin Massages dragen bij tot het afvoeren van afvalstoffen.


Veel succes toegewenst!
Huidspecialiste en lifestyle & holistic anti aging Marjo Horn
www.marjohorn.nl
www.dermakuur.nl
Tevens schrijfster van de volgende lifestyle boeken:

De bestseller Verjong je huid in 21 dagen is net weer uitgekomen in de vierde druk. In dit boek staat een volledig 21-daags voedingsprogramma voor een schitterende huid. In haar nieuwste boek 'Welke vitamines doen het voor mij?' laat Marjo onder meer zien dat je vrijwel geen supplementen hoeft te slikken om een prachtig huid te behouden en om rimpels te vervagen. Alle bouwstoffen komen gewoon uit voeding. De vraag is uit welke voeding. In deze uiterst handige gids die voor € 9,95 te koop is in alle boekwinkels, bij Bol.com (NL én BE) of bij www.topkuuur.nl geeft Marjo Horn een antwoord op alle vragen.


Lifestyle boeken

GRATIS EBOOK 'WAT DOET ONTZUREN EIGENLIJK VOOR MIJ?'

van huidspecialist en lifecoach en auteur van lifestyle boeken, Marjo Horn


Klik hier om het GRATIS Ontzurings Ebook aan te vragen.

Marjo Horn links: 18 jaar, rechts: 68 jaar
Superfit met Facelift à la Carte

Op de linker foto was ik 18. Nu, 50 jaar later, kan ik de balans opmaken en ben ik blij dat ik de gezichtsoefeningen en de massages regelmatig heb gedaan. En het kostte eigenlijk totaal geen moeite. De oefeningen doe ik in de auto of als ik bezig ben in de keuken. Je kunt ze eigenlijk overal doen. Het fijne is dat je er geen tijd voor vrij hoeft te maken. En denk eraan: de oefeningen zijn niet alleen geschikt voor jonge mensen! Echt, op elke leeftijd kun je er nog mee beginnen. De spiertjes van het gezicht en de hals zijn zo fijn, die pakken het al heel snel op. Meer....

Younger Face
Ook voor de huid rond de ogen!

Om de oefeningen en massages voor iedereen gemakkelijk te maken heb ik ze op een kaart gezet. De Facelift à la Carte. Daarmee kun je kiezen welk gedeelte van je gezicht je wilt aanpakken. Wil je strakkere wangen? Dan doe je de wanglift. Of wil je liever een gladder voorhoofd, dan doe je de voorhoofdslift. Ook de huid onder de ogen heeft veel baat bij de oefeningen en de massages. De vrouw op bovenstaande foto had al na 21 dagen resultaat. Wil je het hele gezicht aanpakken, doe dan alle oefeningen en massages, net als ik altijd gedaan heb. Meer....

De hals doet natuurlijk ook mee!
Al enig resultaat na 21 dagen!

Als je het plaatje écht compleet wilt maken, is het belangrijk om de hals niet te vergeten. Er wordt dikwijls veel aandacht besteed aan het gezicht, waarbij de hals gewoon vergeten wordt. Dat is jammer en nergens voor nodig. Ook de halsoefeningen doe je tussen de bedrijven door. En... de halsmassages is heerlijk om te doen. Gewoon bij het ochtend- en avondritueel als je toch crème of olie op de huid doet.Op de bovenstaande foto heeft de dame al een strakkere hals en een rondere kaaklijn na slechts 21 dagen. Meer foto's in het boekje Looking Great in 21 days. Meer....

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....

Wist je dat Bach bloesemremedies ook super geschikt zijn voor dieren? Honden, katten, paarden, alle dieren die emotioneel uit balans zijn, hebben baat bij Bach bloesemremedies. Naar de Alacarte-shop

BIO SKIN JETTING
Storende lijntjes worden op een veilige manier behandeld

De Bio Skin Jetting voor fijne rimpeltjes en littekens Dit is een fijne naaldmethode waarbij de huid boven de rimpel iets wordt opgetrokken en eigen bloed de rimpel weer opvult. Het bloed maakt in de volgende dagen nieuw collageen aan waardoor de rimpel op een compleet natuurlijke manier vervaagt. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder na de behandeling met bio skin jetting. Deze methode wordt door Marjo zeer intensief toegepast.
Meer....

BIO MELT METHODE
Diepere rimpels op bovenlip, kin en wangen worden weggesmolten

De Bio Melt Methode - rimpelbehandeling Dat de Bio Melt methode werkt, hebben de resultaten bewezen. Naast de bovenlip behandelt Marjo met de Bio Melt Methode ook kraaienpootjes en de wat diepere lijntjes op de wangen en kin met deze methode. De huid wordt als het ware glad gesmolten.
Meer....

LITTEKENBEHANDELING
Alle soorten littekens, acnelittekens, littekens door glaswonden, piercing littekens

Littekenbehandelingen Hierbij wordt op celniveau gewerkt en wordt de huid weer in een optimale conditie gebracht door de specifieke samenstelling van de bio melt methode, subcission (naaldmethode), ultrageluidsgolven en microcurrent, waardoor littekens sterk vervagen. Bij deze behandeling worden 60 tot 80% restultaten bereikt. De behandelingen zijn heel intensief, waardoor de cellen worden geactiveerd om nieuwe bindweefselcellen aan te maken.
Meer....

Passie en Power leven met hart en ziel