WELKOM IN DE WERELD VAN FENG SHUI

FENG SHUI IN DE WONING
DE LEVENSASPECTEN
PARTNERRELATIE, SOCIALE CONTACTEN, VRIENDEN

Het Bagua kompas volgens de BHS methode geeft de windrichtingen* met de negen genoemde levensaspecten voor het gehele huis aan, maar ook per kamer. Neem een platte grond van het huis en leg het onderstaande model met de onderkant altijd op de kant waar de ingang van de kamer of het huis is en ontdek de plekken die je leven beïnvloeden. Je kunt het kompas op het gehele huis en op iedere kamer apart leggen om de Feng Shui aanpassingen te doen en de Chi optimaal te laten stromen. 

* De windrichtingen volgens de BHS methode zijn niet de daadwerkelijk windrichtingen, volgens de Kompasmethode. Lees meer....


De plek, die de levensaspecten Relaties, Sociale contacten en Vrienden vertegenwoordigt is in de
Noord-Oost-hoek van de kamer of van het huis. De plek wordt geassocieerd met het element Aarde en de kleur is geel, terracotta of bruin.

BAGUA
FENG SHUI KOMPAS
Klik in de vlakken voor het onderwerp.

Helpende vrienden Reizen Spiritualiteit Feng Shui Carrière Levenspad Loopbaan Feng Shui Kennis Wetenschap Competentie Feng Shui Creativiteit Kinderen Toekomst Feng Shui Welvoelen Eenheid Chi Feng Shui Gezondheid Familie Communicatie Feng Shui Relaties Liefdesleven Reputatie Feng Shui Roem Erkenning Succes Feng Shui Voorspoed - Welvaart - Rijkdom Feng Shui

Bij de BHS Feng Shui methode leg je de Bagua (Feng Shui kompas altijd met de onderkant op de plaats waar de ingang is van de kamer of van het huis.
Zie onderstaand voorbeeld.


Voor gordijnen of andere raamdecoratie, meubels en accesoires zou je kunnen denken aan de kleuren en vormen die deze plek voeden.
Kleuren die voeden: Aarde-kleuren: geel, terracotta, en bruin 
Vuurkleuren: rood en oranje
Vormen die voeden: Aarde-vormen: vierkanten
Vuur-vorm: driehoeken of spitse vormen

Deze plek kun je activeren als je een relatie wilt hebben of als je je relatie wilt verbeteren. Ook als  je de sociale contacten weer wat wilt aantrekken is het goed om deze plek te activeren. 
Voor een partnerrelatie kan dit door hier afbeeldingen te plaatsen van een gelukkig paar of plaats symbolen van twee-eenheid: twee dolfijnen,  twee harten, twee schelpen in de vorm van harten, als het rood is, is het nog beter, daar Vuur de Aarde voedt. Plaats deze vooral in de slaapkamer of in de huiskamer. Als deze plek in je huis toevallig in je slaapkamer valt, geeft dit extra toevoeging aan je relatie. 
Voor sociale contacten kan deze plek worden geactiveerd door het plaatsen van schilderijen of foto's van vrienden en gezellige eetpartijen. Op deze plaats is het perfect om een aarden beeldengroep van vrienden te plaatsen. Als je het niet hebt, kun je het zelf proberen te maken.  Als het zo uitkomt, zou deze plek uiterst geschikt zijn voor het plaatsen van de eettafel of de zithoek, daar deze plekken geassocieerd worden met gezelligheid en samenzijn.
De bovengenoemde vormen en kleuren kun je in vormen en stoffen toepassen. Zorg voor een opgeruimde sfeer voor open en eerlijke relaties; dat is Feng Shui.
 

Terug naar de vorige pagina
Copyright © Topcure sinds 2000 - Disclaimer

De Feng Shui Gids
Simon Brown
Feng Shui als levensstijl
Simon BrownSpiritualiteit werkt in huis
Feng Shui Specialist Nina ElshofWeg met de warboel
Karen Kingston


De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com


Las Minute Cadeaus