WELKOM IN DE WERELD VAN FENG SHUI
ERVARINGEN MET FENG SHUI

Vrouw van 32 jaar kon niet meer blij zijn
Zij lachte nooit meer. Zij kon zich niet lang concentreren op haar werk met de computer. Tijdens een Feng Shui consult werd haar geadviseerd om haar bank in de huiskamer te verplaatsen, waardoor zij zicht op de kamer kreeg. Ook in haar werkkamer werd haar bureau, dat voor een raam stond, verplaatst, waardoor zij overzicht op de kamer kreeg. Blokkades werden hierdoor opgeheven en de energie kon weer stromen, waardoor zij zich beter ging voelen. Haar energie kwam terug en zij kan nu weer van alles doen, zonder moe te worden, waardoor zij voldoening krijgt en weer blij kan zijn.

Echtpaar, zakenlui, rondom 50 jaar
Totaal geen sociaal leven. Altijd werken.
Bij een Feng Shui consult werd aandacht besteed aan de relatieplek. Zuid-West. Deze werd geactiveerd met een schilderij van mensen, die zich amuseerden, ook werd er met kleuren gewerkt en Vuur- en Aarde-elementen toegevoegd voor voeding. Hun sociale leven veranderde vrij snel, van alle kanten kwamen uitnodigingen voor etentjes. Door deze hernieuwde energie-impulsen kunnen zij meer ontspannen in hun werk op de zaak en ontdekken zij dat er ook nog iets anders is dan werken. 

Jongen van 15 jaar
Voelde zich al tijden niet goed. Verveelde zich, waardoor hij drugs ging gebruiken. Hij had nergens meer zin in en was altijd moe.  Zijn kamer was een en al rommel. Stapels kleren en boeken waarin hij nooit las omdat hij nergens zin in had.Tijdens een Feng Shui consult werd eerst met de jongen besproken dat rommel stagnatie in de energie geeft, dus was er maar een oplossing om een doorbraak te krijgen en dat was opruimen. Het bleek dat de jongen geen idee had hoe hij moest beginnen met zijn troep. Er werd een planning gemaakt voor de kamer, waarbij werd uitgegaan van de aspecten, die de windhoeken van het achtkantig Feng Shui kompas vertegenwoordigen.  Om een oplossing voor zijn verveling te vinden werd gekeken, waar zijn interesses lagen. Daar hij zeer creatief is, werd gestart met de plek van de creativiteit (Zuid-Oost). De ruimte op deze plek werd vrijgemaakt voor een tekentafel met laden. Deze werd zo geplaatst dat er goed zicht was op de kamer en een raam naast de tafel gaf goed daglicht op de tafel. Daar hij meteen aan de slag wilde gaan, ging hij zich bewust worden van de rest van de kamer en zag dat de andere rommel nu ook een plaats moest gaan krijgen. Er werd een goede kastindeling gemaakt, met bakken voor sokken, ondergoed, hangzakken voor sweathers en T-shirts, katoenen schoenhangers, waardoor hij plezier kreeg in het opruimen van zijn kleren. 
Hierna werd de rest van zijn kamer ingedeeld volgens de levens-aspecten van de Feng Shui.  Daar hij de smaak te pakken kreeg met het tekenen, wilde hij daar eigenlijk wel wat meer erkenning voor krijgen. De Roem- en erkenningplek werd geactiveerd met een lamp die Vuur vertegenwoordigt. De Welvaartplek werd geactiveerd met houten voorwerpen. 
Door de energieën, die vrijkwamen,  is hij zich bewust geworden van zijn talenten en is hij in staat om de weg van zijn ziel te volgen.

Stuur een email met jouw ervaringen
 


Las Minute Cadeaus

Terug naar de vorige pagina
Copyright © Topcure sinds 2000 - Disclaimer


De Feng Shui Gids
Simon BrownHUIDVERJONGING
MARJO HORN


DERMAKUREN

De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com