FENG SHUI SPECIALIST EN LIFE COACH, MARJO HORN LAAT JE ZIEN HOE JE DE KUNST OM DE ENERGIEËN IN JE OMGEVING KUNT AANPASSEN VOOR MEER GELUK EN GEZONDHEID. FENG SHUI KUN JE ALTIJD TOEPASSEN WANNEER JE VERANDERINGEN WILT IN JE LEVEN
Marjo Horn, life coach & feng shui specialist, schrijfster van lifestyel boeken
Feng Shui à la Carte een Quick Reference kaart om gemakkelijk Feng Shui toe te passen
Marjo Horn, life coach & feng shui specialist, schrijfster van lifestyel boeken

FENG SHUI VOOR MANAGERS

Belangrijk is dat de Feng Shui van je kantoor, je werkkamer thuis, je atelier en andere werkplekken waar je vaak je inspiratie nodig hebt, goed is. Die plekken waar je het grootste gedeelte van je tijd doorbrengt. Je hebt veel verantwoordelijkheid ten opzichte van personeel, klanten en gezin. Daarom verdien je de beste energie. Feng Shui kan je daar op een eenvoudige manier bij helpen. 
Door bewustwording van de energieën die om je heen zijn, kun je door het toepassen van Feng Shui deze energieën in positieve zin voor je laten werken.

Feng Shui à la Carte
Feng Shui à la Carte een Quick Reference kaart om gemakkelijk Feng Shui toe te passen

FENG SHUI PAS JE TOE WANNEER JE VERBETERINGEN WILT, MAAR ÉÉN WAARSCHUWING: IF IT'S NOT BROKEN DON'T FIX IT
dat wil zeggen focus je alleen op die aspecten in je leven die niet goed gaan, maar als er bepaalde aspecten in je leven zijn die wél goed lopen, verander daar dan niets aan.


Opmerking van Marjo Horn:
Feng Shui gaf mij de kans succes te krijgen in mijn werk. In het eerste gedeelte van mijn leven had ik een succesvol reisbureau op Schiphol. Na de verkoop hoefde ik vanaf mijn 50e hoefde eigenlijk niet meer te werken. Maar begon toch weer voor mijzelf en had een bloeiend bedrijf als huidspecialist. Door het toepassen van Feng Shui liet ik de energieën optimaal vloeien.

https://www.bol.com/nl/p/kuvings-big-mouth-c9500-slowjuicer-rood/9200000059121137/

Ordnerkasten
Plaats kasten met deuren. Open kasten geven enegetisch een gevoel van rommel.

Boekenkasten 
Liefst met dichte deur of glazen deurtjes om de energie niet af te leiden. Planken worden in de Feng Shui gezien als energie verstoorders.

Schilderij
Laat sterke schilderijen ophangen om de energie extra kracht te geven. Het zien van de kracht van bijvoorbeeld bergen geeft je eigen enegie extra kracht.

Bureaustoel 
Zorg voor een goede stoel met veel steun. Een stoel die niet goed zit, zal de energie van de dag al bij voorbaat naar beneden brengen. 

Rommel
Laat rommel direct verwijderen, daar dozen en monsters op de grond de energie in de war brengen, waardoor de plek in de werkzaamheden onbewust verstoring van de energie kan veroorzaken.
Voorbeeld: Je krijgt dagelijks monsters binnen en zet deze na ze gezien te hebben in de hoek van de relaties. Het loopt niet soepel met je relaties. Veel klachten van klanten. Leveranciers leveren niet naar je zin. Feng Shui kan voor je werken in dit geval. 
Als de plek opgeruimd wordt en er wordt bijvoorbeeld een speciale (vitrine) kast met verlichting geplaatst, waar je de monsters toch kunt zien, maar niet opgestapeld liggen, geeft dit je energie een uplift. Onbewust werkt dit door. 

Ingang van kantoor
Indien je klanten moet ontvangen op je kantoor is het belangrijk dat er geen obstakels bij de ingang staan, zoals bijvoorbeeld: een kast die uitsteekt, een tak van een plant die half over de ingang valt. 

Hoeken
Scherpe hoeken die op je gericht zijn dienen verzacht te worden, daar dit in de Feng Shui gezien wordt als energie, die verstoord wordt. Dit kan door bijvoorbeeld een plant of een mooi kunstwerk te plaatsen.

Veel succes toegewenst!
Marjo Horn, life coach en Feng Shui specialist
GRATIS EBOOK 'WAT DOET ONTZUREN EIGENLIJK VOOR MIJ?'

feng shui specialist, lifecoach en auteur van lifestyle boeken, Marjo Horn


Klik hier om het GRATIS Ontzurings Ebook aan te vragen.

BACH BLOESEMREMEDIES
Emotionele balans herstellen!

Er zijn typeremedies en stemmingsremedies bij Bach bloesemtherapie. Type remedies kunnen mensen toepassen die chronisch last hebben van bepaalde gemoedsstemmingen, zoals bijvoorbeeld faalangst en gebrek aan zelfvertrouwen. Maar het komt ook wel voor dat je tijdelijk last hebt van gebrek aan zelfvertrouwen. In dat geval komt Larch ook heel erg van pas. Daarbij kun je de bloesems met elkaar combineren, namelijk 7 verschillende sbloesems tegelijk.
Meer....

HUIDVERZORGING
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot ik het hele plan verder uit te werken, zodat mijn vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ik niet veel later om nog betere resultaten te krijgen.
Meer....

FENG SHUI
De energie in huis aanpassen!

Feng Shui is de kunst van omgaan met onzichtbare of voor sommige mensen zelfs zichtbare energieën. Er wordt gebruik gemaakt van de elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal, die een connectie hebben met kleuren: blauw, groen, rood, geel of terracotta en grijs of wit en vormen: golvend, rechthoek, driehoek, vierkant en cirkel en elkaar in deze volgorde voeden. Dit wordt de scheppende cyclus genoemd.
Meer....