FENG SHUI SPECIALIST EN LIFE COACH, MARJO HORN LAAT JE ZIEN HOE JE DE KUNST OM DE ENERGIEËN IN JE OMGEVING KUNT AANPASSEN VOOR MEER GELUK EN GEZONDHEID. FENG SHUI KUN JE ALTIJD TOEPASSEN WANNEER JE VERANDERINGEN WILT IN JE LEVEN
Marjo Horn, life coach & feng shui specialist, schrijfster van lifestyel boeken
Feng Shui à la Carte een Quick Reference kaart om gemakkelijk Feng Shui toe te passen
Marjo Horn, life coach & feng shui specialist, schrijfster van lifestyel boeken

FENG SHUI OP HET WERK
1. Plaats planten

Grote planten met grote bladen. Het is bewezen dat planten de straling van de computers opnemen. Tevens geven zij zuurstof af. Planten geven een fantastisch chi. Hydrocultuur op de werkplek werkt uitstekend. Het is wel van het grootste belang dat de planten ook met Hydrocultuur goed worden bijgehouden.

Mogelijkheden met planten

- Onzichtbaar maken van een rommelige kapstok. Rommel geeft slechte Feng Shui. De negatieve energie die rommel veroorzaakt, zal doorwerken in de energie van iedereen die op het werk hiermee geconfronteerd wordt.

- Uitstekende punten, zoals kale pilaren, worden in Feng Shui gezien als pijlen die op je gericht staan en je energie kunnen schaden. Het plaatsen van planten is een goede remedie hiervoor.

- Als scheiding tussen diverse buro's in kantoortuinen.


2. Plaatsing van de buro's
Zoveel mogelijk met zicht op de deur. Indien dit niet mogelijk is, kan er eventueel een spiegel worden gehangen, zodat het personeel dat de deur niet kan zien, toch kan zien wie er binnen komt.


3.Opruimen
Zoveel mogelijk met zicht op de deur. Indien dit niet mogelijk is, kan er eventueel een spiegel worden gehangen, zodat het personeel dat de deur niet kan zien, toch kan zien wie er binnen komt.

4. Kastdeuren sluiten.

Om de chi te laten stromen is het belangrijk dat deuren van kasten worden dicht worden gedaan.

5. De ingang

Laat nooit een spiegel de ingang reflecteren, daar je de goede chi anders weerkaatst en je deze als het ware de deur weer uitstuurt.

6. Kassa (indien deze er is)

Laat een spiegel de kassa weerspiegelen, deze onzichtbare chi geeft een verdubbeling van de inkomsten.

7. Deuren
Zorg dat er nooit deuren tegenover elkaar zijn. Indien dit wel het geval is plaats er een plant, een kunstwerk of plaats een gordijn dat vanuit het plafond hangt om de chi om te leiden. Daar de chi anders te snel doorschiet naar andere deur en de kamer weer verlaat, zonder zijn gezondheid en kracht te geven aan de mensen die er werken.


Veel succes op weg naar een gelukkig en harmonieus leven!
Marjo Horn
Feng Shui Consultant

Feng Shui à la Carte
Feng Shui à la Carte
Feng Shui à la Carte een Quick Reference kaart om gemakkelijk Feng Shui toe te passen

FENG SHUI PAS JE TOE WANNEER JE VERBETERINGEN WILT, MAAR ÉÉN WAARSCHUWING: IF IT'S NOT BROKEN DON'T FIX IT
dat wil zeggen focus je alleen op die aspecten in je leven die niet goed gaan, maar als er bepaalde aspecten in je leven zijn die wél goed lopen, verander daar dan niets aan.


Opmerking van Marjo Horn:
Feng Shui gaf mij de kans om mijn leven opnieuw in te richten. Door de relatiehoek te activeren met dingen die sociale contacten symboliseerden, zoals afbeeldingen plaatsen met een stel gezellige mensen die met elkaar eten en aardetinten aan te brengen, veranderde mijn leven compleet. De ene na de andere uitnodiging stroomde binnen; veel mensen wilden graag in contact komen met me. De Feng Shui werkte, dat was aan alle kanten te voelen.GRATIS EBOOK 'WAT DOET ONTZUREN EIGENLIJK VOOR MIJ?'

feng shui specialist, lifecoach en auteur van lifestyle boeken, Marjo Horn


Klik hier om het GRATIS Ontzurings Ebook aan te vragen.

BACH BLOESEMREMEDIES
Emotionele balans herstellen!

Er zijn typeremedies en stemmingsremedies bij Bach bloesemtherapie. Type remedies kunnen mensen toepassen die chronisch last hebben van bepaalde gemoedsstemmingen, zoals bijvoorbeeld faalangst en gebrek aan zelfvertrouwen. Maar het komt ook wel voor dat je tijdelijk last hebt van gebrek aan zelfvertrouwen. In dat geval komt Larch ook heel erg van pas. Daarbij kun je de bloesems met elkaar combineren, namelijk 7 verschillende sbloesems tegelijk.
Meer....

HUIDVERZORGING
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot ik het hele plan verder uit te werken, zodat mijn vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ik niet veel later om nog betere resultaten te krijgen.
Meer....

FENG SHUI
De energie in huis aanpassen!

Feng Shui is de kunst van omgaan met onzichtbare of voor sommige mensen zelfs zichtbare energieën. Er wordt gebruik gemaakt van de elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal, die een connectie hebben met kleuren: blauw, groen, rood, geel of terracotta en grijs of wit en vormen: golvend, rechthoek, driehoek, vierkant en cirkel en elkaar in deze volgorde voeden. Dit wordt de scheppende cyclus genoemd.
Meer....