WELKOM IN DE WERELD VAN FENG SHUI
FENG SHUI IN DE WONING
DE LEVENSASPECTEN HELPENDE VRIENDEN, LERAREN, REIZEN

Het Bagua kompas volgens de BHS methode geeft de windrichtingen* met de negen genoemde levensaspecten voor het gehele huis aan, maar ook per kamer. Neem een platte grond van het huis en leg het onderstaande model met de onderkant altijd op de kant waar de ingang van de kamer of het huis is en ontdek de plekken die je leven beïnvloeden. Je kunt het kompas op het gehele huis en op iedere kamer apart leggen om de Feng Shui aanpassingen te doen en de Chi optimaal te laten stromen. 

* De windrichtingen volgens de BHS methode zijn niet de daadwerkelijk windrichtingen, volgens de Kompasmethode. Lees meer....


De plek, die de levensaspecten
Helpende vrienden, Leraren en Reizen vertegenwoordigt is in de Noord-West hoek van de kamer of van het huis, gezien gebaseerd vanaf de ingang van de kamer of het huis volgens de BHS methode. Deze plek wordt geassocieerd met het element Metaal en de kleur is wit, grijs, zilver en goud.

BAGUA
FENG SHUI KOMPAS
Klik in de vlakken voor het onderwerp.

Helpende vrienden Reizen Spiritualiteit Feng Shui Carrière Levenspad Loopbaan Feng Shui Kennis Wetenschap Competentie Feng Shui Creativiteit Kinderen Toekomst Feng Shui Welvoelen Eenheid Chi Feng Shui Gezondheid Familie Communicatie Feng Shui Relaties Liefdesleven Reputatie Feng Shui Roem Erkenning Succes Feng Shui Voorspoed - Welvaart - Rijkdom Feng Shui

Bij de BHS Feng Shui methode leg je de Bagua (Feng Shui kompas altijd met de onderkant op de plaats waar de ingang is van de kamer of van het huis.
Zie onderstaand voorbeeld.


Voor gordijnen of andere raamdecoratie, meubels en accesoires zou je kunnen denken aan de kleuren en vormen die deze plek voeden.
Kleuren die voeden: Metaal-kleuren: wit, grijs, zilver, goud, en 
Aarde-kleuren:   geel, terrcotta en bruin

De Ronde Vorm staat voor het element Metaal
Vormen die voeden: Metaal-vormen: rond, cirkels, bogen en koepels en 
Aarde-vormen:   vierkanten

Je kunt deze plek activeren indien je wel wat steun kunt gebruiken van helpende vrienden of indien je meer steun van je leraren wilt hebben of indien je graag een zou willen reizen. Dit kan door middel van het plaatsen van witte, grijze of metalen voorwerpen. Ook Aarde elementen, zoals terracotta potten en bruin en geel aardewerk,  die de Metaalplek voeden om de energieën extra te laten stromen. Het plaatsen van munten op deze plek werkt energie-bevorderend daar deze rond zijn en van metaal gemaakt zijn. Ook een metalen windklok is goed op deze plaats, vooral als het op een plaats is waar de wind er mee kan spelen om het geluid extra met de energie kan werken. 
Rommel werkt  stagnerend en geeft een blokkades, ruim deze plek goed op om de energieën goed de kans te geven om te stromen en voor je te laten werken. Dat is Feng Shui.
 

Terug naar de vorige pagina - Copyright ©Topcure sinds 2000 - Disclaimer

De Feng Shui Gids
Simon BrownFeng Shui als levensstijl
Simon Brown


Spiritualiteit werkt in huis
Feng Shui Specialist Nina Elshof


Weg met de warboel
Karen Kingston


De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com

Las Minute Cadeaus