WELKOM IN DE WERELD VAN FENG SHUI
Feng Shui voor een mooie carrière, loopbaan
Het Bagua kompas volgens de BHS methode geeft de windrichtingen* met de negen genoemde levensaspecten voor het gehele huis aan, maar ook per kamer. Neem een platte grond van het huis en leg het onderstaande model met de onderkant altijd op de kant waar de ingang van de kamer of het huis is en ontdek de plekken die je leven beïnvloeden. Je kunt het kompas op het gehele huis en op iedere kamer apart leggen om de Feng Shui aanpassingen te doen en de Chi optimaal te laten stromen. 

* De windrichtingen volgens de BHS methode zijn niet de daadwerkelijk windrichtingen, volgens de Kompasmethode. Lees meer....


DE LEVENSASPECTEN CARRIÈRE, LEVENSPAD OF LOOPBAAN
De plek, die de levensaspecten Carrière of Loopbaan vertegenwoordigt ligt onderaan in het midden, de Zuidkant, van de Bagua. Als je de onderkant van de Bagua op de plek van de ingang van de kamer legt, kun je ontdekken waar de Carrière-plek is. De plek wordt geassocieerd met het element Water en de kleur is zwart of blauw. 
BAGUA
FENG SHUI KOMPAS
Klik in de vlakken voor het onderwerp.

Helpende vrienden Reizen Spiritualiteit Feng Shui Carrière Levenspad Loopbaan Feng Shui Kennis Wetenschap Competentie Feng Shui Creativiteit Kinderen Toekomst Feng Shui Welvoelen Eenheid Chi Feng Shui Gezondheid Familie Communicatie Feng Shui Relaties Liefdesleven Reputatie Feng Shui Roem Erkenning Succes Feng Shui Voorspoed - Welvaart - Rijkdom Feng Shui

Bij de BHS Feng Shui methode leg je de Bagua (Feng Shui kompas altijd met de onderkant op de plaats waar de ingang is van de kamer of van het huis.
Zie onderstaand voorbeeld.

 Voor gordijnen of andere raamdecoratie, meubels en accesoires zou je kunnen denken aan de kleuren en vormen die deze plek voeden.
Kleuren die voeden: 
                              


Vormen die voeden: 

                              
Water-kleuren: blauw, zwart 
Metaal-kleuren: wit, zilver, goud, rood-koper

Water-vormen:  golvende en onregelmatige vormen 
Metaal-vormen:  ronde vormen, cirkels en bogen

Deze plek kun je activeren als je wilt dat er meer vooruitgang in je Carrière komt. Ruim deze plek goed op, zodat er geen rommel ligt, waar je overheen moet stappen. Let er op dat alles gerepareerd is en dat piepende deuren worden gesmeerd. Alle negatieve geluiden werken door in je energie en op de Carrière plek werkt het door in je denken in die richting. 
Je kunt een aquarium plaatsen of afbeeldingen van water, zoals posters van watervallen. Stromend water geeft stroming van energie aan. Het is goed om vissen te houden, maar zij moeten wel liefdevol worden behandeld. Schoon aquarium en frisse planten. De Chinesen hebben vaak 8 goudvissen en een zwarte goudvis, daar dit geluk brengt vooral in de  Carrière. Niet in de slaapkamer. Als er een doodgaat, meteen vervangen. Om extra voeding te geven aan deze plek kun je ronde metalen voorwerpen, zoals bijvoorbeeld oude munten of een schilderij met grijs en blauw ophangen, daar Metaal het Water voedt volgens de scheppende cyclus.  Door schoonheid te creëren kun je goede energieën laten stromen; dat is Feng Shui.

Veel succes op weg naar een gelukkig en harmonieus leven!
Marjo Horn

Wat is Feng Shui?
Feng Shui in de woning
Feng Shui op het werk
Feng Shui in de tuin
Feng Shui voor managers
Feng Shui Ervaringen

Terug naar de vorige pagina - Copyright ©Topcure sinds 2000 - Disclaimer

De Feng Shui Gids
Simon Brown
Feng Shui als levensstijl
Simon BrownSpiritualiteit werkt in huis
Feng Shui Specialist Nina ElshofWeg met de warboel
Karen Kingston


De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com


Las Minute Cadeaus