|
WELKOM IN DE WERELD VAN FENG SHUI
FENG SHUI IN DE WONING
De levensaspekten Rijkdom, Weelde, Voorspoed en Welvaart

Het Bagua kompas volgens de BHS methode geeft de windrichtingen* met de negen genoemde levensaspecten voor het gehele huis aan, maar ook per kamer. Neem een platte grond van het huis en leg het onderstaande model met de onderkant altijd op de kant waar de ingang van de kamer of het huis is en ontdek de plekken die je leven beïnvloeden. Je kunt het kompas op het gehele huis en op iedere kamer apart leggen om de Feng Shui aanpassingen te doen en de Chi optimaal te laten stromen. 

* De windrichtingen volgens de BHS methode zijn niet de daadwerkelijk windrichtingen, volgens de Kompasmethode. Lees meer....


De plek, die de levensaspecten Rijkdom, Weelde, Voorspoed en Welvaart vertegenwoordigt is in de
Noord-West-zijde van de kamer of van het huis. De plek wordt geassocieerd met het element Hout en de kleur is groen.

BAGUA
FENG SHUI KOMPAS
Klik in de vlakken voor het onderwerp.

Helpende vrienden Reizen Spiritualiteit Feng Shui Carrière Levenspad Loopbaan Feng Shui Kennis Wetenschap Competentie Feng Shui Creativiteit Kinderen Toekomst Feng Shui Welvoelen Eenheid Chi Feng Shui Gezondheid Familie Communicatie Feng Shui Relaties Liefdesleven Reputatie Feng Shui Roem Erkenning Succes Feng Shui Voorspoed - Welvaart - Rijkdom Feng Shui

Bij de BHS Feng Shui methode leg je de Bagua (Feng Shui kompas altijd met de onderkant op de plaats waar de ingang is van de kamer of van het huis.
Zie onderstaand voorbeeld.


Voor gordijnen of andere raamdecoratie, meubels en accesoires zou je kunnen denken aan de kleuren en vormen die deze plek voeden.
Kleuren die voeden: Hout-kleur: groen
Water-kleur: blauw of zwart
Vormen die voeden: Hout-vorm: rechtopstaande rechthoeken en Water-vorm: golvend en onregelmatig

Deze
plek kun je activeren als je je financiële situatie wilt verbeteren. Je kunt dit doen met Hout-elementen en de voedende Water-elementen. Een fontijn op deze plek zou het goed doen, maar ook een mobiel van vissen, die water symboliseren. Bamboe of andere planten zullen deze plek extra kracht geven om de energieën voor je welstand te laten stromen. Een Chinese geldboom doet het ook goed op deze plek. Zorg altijd goed voor de planten, want liefde voor planten,maar ook voor mensen en dieren is de beste Feng Shui. 
Het is niet zo geschikt om de Weelde-hoek in de slaapkamer te activeren, beter is het om deze plek in de huiskamer te activeren, daar de slaapkamer voor rust dient. 
Ruim deze plek op om de energieën goed te laten stromen, zodat het voor je kan werken; dat is Feng Shui.


Deze bloemenstoel geeft extra Feng Shui aan de Welvaart-plek, daar het een bloem is (element hout) , de vorm is glooiend (water) en de kleur is zwart (water).

Terug naar de vorige pagina - Copyright ©Topcure sinds 2000 - Disclaimer

De Feng Shui Gids
Simon Brown
Feng Shui als levensstijl
Simon BrownSpiritualiteit werkt in huis
Feng Shui Specialist Nina ElshofWeg met de warboel
Karen Kingston


De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com


Las Minute Cadeaus