FENG SHUI SPECIALIST EN LIFE COACH, MARJO HORN LAAT JE ZIEN HOE JE JE NUMMER KUNT BEREKENEN VIA DE NINE STAR KI ASTROLOGIE
Marjo Horn, life coach & feng shui specialist, schrijfster van lifestyel boeken
Feng Shui à la Carte een Quick Reference kaart om gemakkelijk Feng Shui toe te passen
Marjo Horn, life coach & feng shui specialist, schrijfster van lifestyel boeken

Ninestar-ki astrologie van Feng Shui

De Nine Star Ki astrologie (Negen Sterren Astrologie) heeft de zelfde achtergrond als Feng Shui, Chinese Medicine, Acupunctuur. Het is geen aparte school. Het geeft een toevoeging aan de Feng Shui.

De Nine Star Ki loopt over een periode van 9 jaar. De Nine Star Ki geeft aan welke ster centraal stond in het jaar van geboorte en deze beinvloedt je belangrijkste karaktereigenschappen en geeft aan WIE JE BENT.

In de Nine Star Ki astrologie spreken wij ook van huizen. Vanaf 4 februari van ieder jaar komt u in een nieuw huis. Het nieuwe huis brengt onzichtbare krachten met zich mee, die je leven beïnvloeden.

De Nine Star Ki getallen staan in verbinding met de elementen Water, Hout, Vuur, Aarde, Metaal. Deze elementen kunnen elkaar voeden. Mensen die bijvoorbeeld 3 of 4 Hout zijn kunnen vaak onbewust energie krijgen van mensen die 1 Water zijn. Of mensen die 6 of 7 Metaal zijn kunnen energie krijgen van mensen, die 2, 5 of 8 Aarde zijn, daar Aarde Metaal voedt.

ONTDEK JE GETAL

De Nine Star Ki loopt over een periode van 9 jaar. De Nine Star Ki geeft aan welke ster centraal stond in het jaar van geboorte en deze beinvloedt je belangrijkste karaktereigenschappen en geeft aan WIE JE BENT.

Je kunt ook zelf de berekening maken:
Je neemt de twee laatste cijfers van het geboorte jaar; deze tel je op en trek je af van het cijfer 10.

Voorbeeld:
Iemand die geboren is in 1979: 7 + 9 = 16 = 1 + 6 = 7 -10 = 3 Hout
Iemand die geboren is in 1968: 6 + 8 = 14 = 1+ 4 = 5 - 10 = 5 Aarde
Iemand die geboren is in 1936: 3 + 6 = 9 - 10 = 1 Water

UITZONDERING:
Mensen die geboren zijn vóór 4 februari dienen hun Nine Star Ki getal te berekenen als zijnde geboren in het voorgaande jaar. Daar het Chinese jaar aanvangt op 4 februari wordt deze dag gezien als de eerste dag van het nieuwe jaar.
Voorbeeld:
Iemand die geboren is op 10 januari 1978 = 1977 = 7 + 7 = 14 = 1 + 4 = 5 - 10 = 5

1 Water - 2 Aarde - 3 Hout - 4 Hout - 5 Aarde - 6 Metaal - 7 Metaal - 8 Aarde - 9 Vuur


Feng Shui à la Carte

Feng Shui à la Carte een Quick Reference kaart om gemakkelijk Feng Shui toe te passen

FENG SHUI PAS JE TOE WANNEER JE VERBETERINGEN WILT, MAAR ÉÉN WAARSCHUWING: IF IT'S NOT BROKEN DON'T FIX IT
dat wil zeggen focus je alleen op die aspecten in je leven die niet goed gaan, maar als er bepaalde aspecten in je leven zijn die wél goed lopen, verander daar dan niets aan.


Opmerking van Marjo Horn:
Feng Shui gaf mij de kans om mijn leven opnieuw in te richten. Door de relatiehoek te activeren met dingen die sociale contacten symboliseerden, zoals afbeeldingen plaatsen met een stel gezellige mensen die met elkaar eten en aardetinten aan te brengen, veranderde mijn leven compleet. De ene na de andere uitnodiging stroomde binnen; veel mensen wilden graag in contact komen met me. De Feng Shui werkte, dat was aan alle kanten te voelen.

Marjo Horn, life coach en huidspecialist, schrijfster van Verjong je huid in 21 dagen

Verjong je huid in 21 dagen

Beauty, huidverbetering en verjonging van de huid. Iedereen kan er jonger uitzien. Wie zou dat niet willen? Liefst op een natuurlijke manier zonder kunstgrepen. Het 21-daags Verjongingsprogramma is eenvoudig en wat nog belangrijker is, een veilige methode die leidt naar een jonger uiterlijk. Wat sommigen als een voordeel ervaren is dat je ook kunt afvallen tijdens het 21-daagse programma. Maar, waar je bij andere diëten kunt gaan 'tekenen' of ingevallen wangen kunt krijgen, krijg je bij deze kuur juist een gladder gezicht. Door de oefeningen en de massages kun je op gemakkelijke manier een natuurlijke facelift zelf doen, waardoor je strak in je vel blijft.. Meer....

Marjo Horn, life coach en schrijfster van Welke vitamines doen het voor mij?

Welke vitamines doen het voor mij?

Een gebrek aan vitamines kan tot de meest vervelende klachten leiden, zoals doodmoe zijn, maar niet weten waarvan. Of aldoor problemen met slapen. Soms last van spanning of van piekeren. Een geheugen dat je af en toe gewoonweg in de steek laat. Het zóu kunnen duiden op een vitaminetekort. En ook lichamelijke klachten zoals pijn, kramp, last van je maag of haaruitval spelen vaak een rol. Maar is er iets aan te doen? Zonder medicijnen? Het staat allemaal in deze kleine vitamine-bijbel. In ‘Welke vitamines doen het voor mij?’ is veel informatie te vinden over vitamines uit voeding, maar ook over mineralen, spoorelementen en aminozuren, die een grote bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en het herstel van het lichaam. Meer....

Marjo Horn, life coach en schrijfster van Passie en Power, leven met hart en ziel

Passie en Power, leven met hart en ziel

In haar boek 'Passie en Power, leven met hart en ziel', schrijft Marjo dat je niet slechts één carrière hoeft te hebben. Met vele eigen voorbeelden geeft ze aan dat leeftijd er niets toe doet om een carrière switch te maken. En dat je op iedere leeftijd altijd weer met iets nieuws nieuws kunt beginnen om levenslang voldoening te houden. Nadat zij tot haar 54e jaar een reisbureau op Schiphol had, begon ze pas haar loopbaan als litteken- en rimpel-specialist

Zwitserland, Engeland en Amerika, vestigde Marjo zich als huidspecialist. Pas op haar 60e begon ze met het schrijven van boeken en enkele jaren later startte ze met professioneel filmen

Meer....

BACH BLOESEMREMEDIES
Emotionele balans herstellen!

Er zijn typeremedies en stemmingsremedies bij Bach bloesemtherapie. Type remedies kunnen mensen toepassen die chronisch last hebben van bepaalde gemoedsstemmingen, zoals bijvoorbeeld faalangst en gebrek aan zelfvertrouwen. Maar het komt ook wel voor dat je tijdelijk last hebt van gebrek aan zelfvertrouwen. In dat geval komt Larch ook heel erg van pas. Daarbij kun je de bloesems met elkaar combineren, namelijk 7 verschillende sbloesems tegelijk.
Meer....

HUIDVERZORGING
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot ik het hele plan verder uit te werken, zodat mijn vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ik niet veel later om nog betere resultaten te krijgen.
Meer....

FENG SHUI
De energie in huis aanpassen!

Feng Shui is de kunst van omgaan met onzichtbare of voor sommige mensen zelfs zichtbare energieën. Er wordt gebruik gemaakt van de elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal, die een connectie hebben met kleuren: blauw, groen, rood, geel of terracotta en grijs of wit en vormen: golvend, rechthoek, driehoek, vierkant en cirkel en elkaar in deze volgorde voeden. Dit wordt de scheppende cyclus genoemd.
Meer....