Bach bloesemremedies à la Carte
BACH BLOESEMREMEDIES

WELKE BACH BLOESEMREMEDIES ZIJN ER?


Aan deze pagina wordt nog gewerkt!

Red Chestnut - Rode Kastanje

Red Chestnut - Rode kastanje (botanische naam: Pinus) is een geslacht van naaldbomen in de dennenfamilie (Pinaceae).[1] Veel soorten binnen het geslacht Pinus worden erdoor gekenmerkt dat de naalden op korte loten staan in bundels van twee tot vijf of meer.Enkele soorten zijn struiken, maar de meeste soorten zijn bomen. De grove den is algemeen in Europa. Met name in de koudere regionen, zoals Scandinavië, gedijt de grove den goed.
De vrouwelijke bloem onstaat door het aaneen groeien van
van de zogenaamde vruchtschubben. De zaden groeien tussen de schubben en krijgen een veugeltje. De kleur van de vrouwelijke bloemen of dennekegels is eerst groen, daarna lichtbruin; ze zijn rijp na het tweede jaar.

DE BACH REMEDIE RED CHESTNUT IS ENERGIE UIT DE BLOESEM VAN DE RODE KASTANJEBOOM

Onderstaande gemoedsstemmingen en gevoelens kunnen belastend zijn voor een mens en ervoor zorgen dat de mens uit balans raakt. Indien een of meer van onderstaande zinnen van toepassing is, kan de Bach bloesemremedie Rode kastanjeboom het energietekort aanvullen en de negatieve gemoedstemming transformeren naar de staat waarin de mens in balans komt en meer in harmonie met zichzelf kan leven.

Mensen met een gebrek aan Red Chestnut (Rode kastanje) energie zijn overbezorgd voor het welzijn van anderen.
Op de onderstaande Balans à la Carte kaart staan alle 38 Bach bloesemremedies gemakkelijk uitgelegd als een snel naslagwerk om combinaties te maken met andere
Bach remedies. Indien er meer negatieve gemoedsstemmingen spelen, zoals onder meer 'Piekeren' of 'Faalangst' of 'Ongeduld', dan kan Aspen gecombineerd worden met andere Bach remedies. Een maximum van zeven remedies kunnen bij elkaar worden gedaan in het gebruikersflesje. Klik hier voor wijze van inname.

BALANS À LA CARTE - À LA CARTE BACH BLOESEMS UITKIEZEN IS GEMAKKELIJK!

Balans à la Carte met alle Bach remedies duidelijk kort en krachting uitgelegd.
Maakt de keuze uit de 38 remedies heel gemakkelijk. Bestellen via À la Carte shop
Engelse video Centaury - Duizendguldenkruid
Overzicht van alle Bach Bloesemremedies


Amsterdam: Marjo Horn, 020-6425103 info@topcure.nl
www.topcure.nl Klik hier voor meer informatie over een consult

Terug naar de vorige pagina - Copyright ©Topcure sinds 2000 - Disclaimer


Deze kaart kun je gebrui- ken als richtlijn voor het uitzoeken van de juiste remedie voor gemoeds-stemmingen die je last bezorgen.

Het mooie aan Balans à la
Carte is dat alle Bach remedies duidelijk en overzichtelijk op een handig geplastificeerde kaart staan met uitleg. Eigenlijk is het een klein boekje op een kaart.
voor slechts € 6,95

Klik hier om in de À la Carte winkelte bestellen
Passie en Power, leven met hart en ziel
VOLG DE ROEP VAN JE ZIEL!
Marjo Horn raakt bij menigeen een snaar met haar boek: 'Passie en Power'. Iedereen die meer wil halen uit het leven zal dit boek aanspreken. Met het boek: 'Passie en Power' laat Marjo zien dat je vanuit je passie in je power kunt komen.
Passie en Power laat in veel gevallen uit de praktijk zien hoe Bach remedies kunnen bijdragen om optimaal gelukkig te worden.


Bestellen via Bol.com

De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart

FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com