STOPPEN MET SNURKEN - SNURKEN HOE KOM JE ER VANAF? DE ANTI SNURKRING KAN DE OPLOSSING ZIJN!

Goed slapen zonder snurken

Op de Topcure website geven we ook graag aandacht aan de anti snurk ring, omdat we er zelf zulke fantastische ervaringen mee hebben en ook veel van onze vrienden. Snurken is vooral vervelend voor degene die naast de snurker probeert te slapen.

Hier mijn ervaring met de anti snurkring - Testimonial
Om andere mensen te helpen, geef ik hier mijn ervaring met de anti-snurkring. Jaren geleden las mijn man een artikel in de krant in Amerika: ‘Hé, dat is wat voor jou!’ ‘Wat bedoel je?’ vroeg ik verbaasd. Hij ging verder. ‘Hier staat een verhaal van een Australiër. Hij heeft een ring ontworpen voor zijn moeder voor pijnbestrijding bij haar reuma. Dat hielp echter niet, maar het gekke was dat zijn moeder wel stopte met snurken als ze de ring ’s nachts om haar linkerpink droeg.’ Mijn man keek mij veelbetekenend aan. ‘Snurk ik dan?’ vroeg ik onschuldig. ‘Ja,' sprak hij, 'en ik wordt er gek van!'
Ik schrok me dood. Ik had geen idee had dat ik snurkte. Meteen toen we weer in Nederland kwamen gingen we ons verdiepen in de anti snurkring en hebben we hem dadelijk besteld in Australië. Na de eerste nacht, werkte hij al. Het was een openbaring! Mijn man was super blij en ik ook, want sinds die tijd had ook minder last van benauwdheid. Later - in mijn enthousiasme - hebben we veel van onze vrienden ook de ring aangeraden en van alle kanten kregen we enthousiaste berichten. In enkele gevallen werkt de ring in eerste instantie niet. Maar wanneer de ring dan aan de rechterpink gedaan wordt, kan hij soms wél werken. De anti snurk ring schijnt 95 % van de mensen helpen. Het is in ieder geval het proberen waard.

Hoe werkt de Anti Snurk Ring?
De ring zo ontwikkeld, dat de twee uitsteekseltjes binnen in de ring op bepaalde drukpunten van de pink drukken, dat zijn acupunctuurpunten.

Stoppen met snurken
De Anti Snurk Ring heeft twee uitsteeksels binnenin de ring die op de acupunctuurpunten van de pink drukken.
Stoppen met snurken

Wat moet je doen?
Je schuift de ring 's avonds voor het slapengaan aan de linkerpink. Sommigen beweren dat het bij vrouwen links moet en bij mannen rechts. Maar ik weet niet beter dan dat de anti snurk ring zowel bij mannen als vrouwen aan de linkerpink gedaan moet worden. Het is een kwestie van uitproberen. De snurkring is in vier maten verkrijgbaar: S,M,L, XL. Al met al een aanrader!

Anti snurk ring - 4 matenDe Anti Snurk Ring is tegenwoordig gelukkig gewoon in Nederland te koop.
Klik hier om te bestellen.

WAARSCHUWING: De anti snurkring werkt niet bij apneu.
Slaapabneu - Abnormale slaperigheid overdag en 's nachts met lange uithalen snurken: dat kunnen de verschijnselen van slaap-apneu zijn. Wanneer de adem tijdens de slaap minimaal 20 keer per nacht gedurende minimaal tien seconden stokt, dan spreken medici van slaap-apneu. De patiënt wordt steeds wakker en raakt niet in een diepe slaap. Het slechte slapen wreekt zich overdag: mogelijke gevolgen zijn onder meer slaperigheid, hoofdpijn, slechte concentratie, gedragsveranderingen en depressies.

Slaap-apneu kan veroorzaakt worden door verslapping van spieren, waardoor de tong en de weke delen de ademhaling blokkeren of doordat de hersenen te weinig prikkels geven om te ademen.

Behandeling van slaap-apneu kan onder andere bestaan uit het plaatsen van een zogenoemd CPAP-masker (dat de luchtweg open houdt) of een operatie. Gezette mensen hebben meer kans op slaap-apneu; stoppen met roken en met alcohol drinken kan helpen.
Bron: www.hersenstichting.nl

Stoppen met snurken
Stoppen met snurken