Deze pagina's voor alternatieve- en reguliere behandelingen en geneeswijzen voor Dieren zullen net als de Tips van Mens tot Mens worden gerealiseerd door middel van ervaringen van mensen. Alle ervaringen en tips voor dieren zijn nog steeds van harte welkom. Klik: Tips en ervaringen voor dieren.

Er zijn twee zoekfuncties, namelijk:
- alfabetische volgorde van ziektebeelden en kwalen
- op naam van ongemak, kwaal of ziektebeeld

Het antwoord geeft één of meer tips. Er worden meerdere remedies gegeven, soms werkt de ene remedie niet en de andere wel.
 

Toets het woord, bijvoorbeeld "wond" in de zoekbalk en druk op "zoek!". Je krijgt dan een of meerdere remedies. 
 
 
 
Voor een volledig overzicht, indien je geen zoekwoord weet, klik dan op een van de onderstaande buttons:
 
 
 

 

TOPCURE wil de mensen bedanken die hun goede ervaringen willen delen om daarmee een ander soms een lange zoektocht te besparen. Ook jouw ervaringen worden op prijs gesteld, zodat jouw dier daarmee weer kwaliteit van leven kan krijgen. Indien je een ervaring hebt die je wilt delen, toets voor je tip op Tips voor dieren.

Indien je op zoek bent naar een remedie voor of informatie over een kwaal die niet in de onderstaande lijsten voorkomt, kun je een oproep sturen. Toets hiervoor op Ik heb een oproep.
Terug naar boven
Terug naar vorige pagina

Geen antwoord gevonden?
Ga naar:

Vraag & Antwoord

BELANGRIJK! 
Indien je jonger bent dan 18 jaar dien je, alvorens tot opvolging van de tips of gebruik  van de genoemde medicaties over te gaan, eerst hierover met je ouders, wettelijke vertegenwoordigers en de arts te
overleggen. 

Disclaimer
copyright © 2000 Topcure